Découvrez-nous

Apprenez tout sur nous. Depuis 40 ans, nous nous spécialisons en portionnement, formation et enrobage de poisson surgelé. Innover, produire flexiblement et avec grande efficacité, c'est notre métier. Avec une attention spéciale et du respect pour l'homme et la nature.  

ONZE KNOW-HOW

Meer dan 40 jaar luisteren naar onze klanten. Meer dan 40 jaar kwaliteit en verantwoordelijkheid voorop stellen.

Dat resulteert in een productie apparaat dat enkel B2B werkt en een uitzonderlijk niveau van flexibiliteit bereikt heeft, steeds met de modernste technieken. Ons dynamisch team voor product ontwikkeling staat ieder jaar garant voor innovatieve producten en verrassende nieuwe, trendy coatings en combinaties. 

WE COAT YOUR BRAND ! 

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van oplossingen voor onze klanten in retail en food service. Zij vertrouwen op ons als hun partners om steeds met nieuwe oplossingen te komen en alle afspraken jaar in, jaar uit te respecteren.    

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Wij nemen mens, natuur en product serieus. Heel serieus. Onze certificaten zijn de garantie dat All Freez zich tot het uiterste inspant om onze planeet te beschermen. 

MENS

Alle leveranciers worden regelmatig geaudit, en All Freez is Sedex member.  

NATUUR  

Zowel bij leveranciers als in onze eigen omgeving, is energie en afval reductie steeds een aandachtspunt en doen wij er alles aan om ons water- en verpakkingsgebruik jaarlijks te analyseren en te verminderen waar mogelijk.   

PRODUCT

Waar de vissoort het toelaat zijn al onze grondstoffen MSC of ASC gecertifieerd, de enige garantie dat de vis duurzaam gevangen of gekweekt wordt.  

Voedselveiligheid, respect voor onze medewerkers, onze omgeving en de wensen van de klant zijn de bestaansreden van ons bedrijf. Wij zorgen er voor dat alles gekocht, verwerkt en geleverd wordt volgens de striktste normen van het IFS certificaat.

Voor onze speciale  BIO en glutenvrije producties, werken wij uiteraard onder de striktste eisen en voorwaarden.

NIEUWS

NIEUWS

Op de WABEL SEAFOOD SUMMIT won All Freez dit jaar de hoofdprijs voor MEEST INNOVATIEVE RECEPT. Een mooi succes voor één van onze topproducten WILD ALASKAN POLLOCK FISHFINGERS WITH A GLUTEN FREE RICE POPPER COATING. Temeer daar de prijs gebaseerd is op de voting van professionele seafood buyers. 

 

NIEUWS

Helaas, geen SEG Barcelona dit jaar. We zien elkaar 26-28 April 2022. Voor het eerst sinds een tijdje heeft All Freez een stand in het Vlaamse paviljoen. We ontmoeten u daar graag om trends, nieuwigheden en producten te tonen en te bespreken.