Over ons

Kom alles te weten over ons. Reeds meer dan 40 jaar specialiseren wij ons in het portioneren, vormen en coaten van diepgevroren vis. Innoveren, flexibel en efficiënt produceren zit ons in het bloed. Met een bijzondere aandacht en respect voor mens en natuur.

ONZE KNOW-HOW

Meer dan 40 jaar luisteren naar onze klanten. Meer dan 40 jaar kwaliteit en verantwoordelijkheid voorop stellen.

Dat resulteert in een productie apparaat dat enkel B2B werkt en een uitzonderlijk niveau van flexibiliteit bereikt heeft, steeds met de modernste technieken. Ons dynamisch team voor product ontwikkeling staat ieder jaar garant voor innovatieve producten en verrassende nieuwe, trendy coatings en combinaties. 

WE COAT YOUR BRAND ! 

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van oplossingen voor onze klanten in retail en food service. Zij vertrouwen op ons als hun partners om steeds met nieuwe oplossingen te komen en alle afspraken jaar in, jaar uit te respecteren.    

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Wij nemen mens, natuur en product serieus. Heel serieus. Onze certificaten zijn de garantie dat All Freez zich tot het uiterste inspant om onze planeet te beschermen. 

MENS

Alle leveranciers worden regelmatig geaudit, en All Freez is Sedex member.  

NATUUR  

Zowel bij leveranciers als in onze eigen omgeving, is energie en afval reductie steeds een aandachtspunt en doen wij er alles aan om ons water- en verpakkingsgebruik jaarlijks te analyseren en te verminderen waar mogelijk.   

PRODUCT

Waar de vissoort het toelaat zijn al onze grondstoffen MSC of ASC gecertifieerd, de enige garantie dat de vis duurzaam gevangen of gekweekt wordt.  

Voedselveiligheid, respect voor onze medewerkers, onze omgeving en de wensen van de klant zijn de bestaansreden van ons bedrijf. Wij zorgen er voor dat alles gekocht, verwerkt en geleverd wordt volgens de striktste normen van het IFS certificaat.

Voor onze speciale glutenvrije producties, werken wij uiteraard onder de striktste eisen en voorwaarden.

NIEUWS

NIEUWS

Sinds 2022 neemt All Freez weer deel aan de “Seafood Expo Global”, dé belangrijkste internationale visbeurs in Europa.
Het jaar 2022 en 2023 waren alvast een succes en 2024 staat ook al op het programma.
Van 23 tot 25 april 2024 verwelkomen we u gaag op onze stand in het Vlaams paviljoen om onze producten, toekomstige trends en nieuwigheden te bespreken.